Dezvoltarea abilitatilor si cunostintelor de electronica cu ajutorul unui kit Arduino

Dezvoltarea abilitatilor si cunostintelor de electronica cu ajutorul unui kit Arduino

Ce este electronica si care este legatura sa cu lumea Arduino


Electronica are doua mari atuuri si este un domeniu extrem de ludic: este prezenta in toate obiectele din jurul nostru si cunostintele din acest domeniu se bazeaza inainte de toate pe practica. Enigmele electronicii, cele care trebuie sa fie rezolvate, sunt peste tot.

Electronica este prezenta in toate obiectele din jurul nostru si lumea sa ne intinde mereu bratele. Ori, toti copiii, dar si cei mai mari se interogheaza cu privire la lume pentru a o intelege. Iar enigmele pe care aceasta le ridica, sunt peste tot. Vor cu orice pret sa le rezolve, iar uneori, in fata unei lampe, se intreaba un singur lucru - oare cum functioneaza aceasta? Sa nu uitam insa faptul ca electronica este inainte de toate, o practica.



De ce este insa un kit arduino cea mai buna modalitate de a invata mai multe despre domeniul electronicii? De a dezvolta abilitati si o multime de cunostinte? Un kit de electronica este un ansamblu de compusi care permit realizarea unui numar mare de montaje electronice. Ori, aceste montaje nu sunt nimic altceva decat punerea in practica a cunostintelor. De exemplu, daca vrei sa inveti cum functioneaza un LED,  cea mai buna modalitate este de a-l aprinde chiar tu! Prin intermediul unui kit Arduino se pot aprofunda cunostintele si se pot crea montaje din ce in ce mai complexe pana la a putea realiza circuite care vor ajuta la viata de zi cu zi.

Marele avantaj al electronicii este ca aceasta va ajuta copiii sau pasionatii de electronica sa ajunga la alte domenii care sunt din ce in ce mai populare in zilele noastre - este vorba despre informatica si programare. Dupa ce kitul este montat, este necesar sa se dea instructiuni diferitelor componente din montaj. Prin intermediul unui cod C++ bazele programarii vor fi puse in practica. 



Cu ajutorul unui kit Arduino vei invata principiile de baza ale electronicii 


Jucandu-te cu un kit Arduino, vei dobandi noi competente in electronica, in functie de proiectul la care mesteresti. Daca nu ai mai manipulat pana acum cabluri, placi sau o statie de lipit, aceasta experienta va fi cea mai sigura modalitate de a invata electronica. Asta nu este totul. Te vei putea juca si distra cu o multime de componente electronice simpatice. Majoritatea kiturilor pentru debutanti contin LED-uri, rezistente, condensatoare, accelerometre, motoare, butoane, ecrane etc. Te vei simti mai ceva ca un copil care se joaca ca in copilarie cu piese de Lego. Vei invata cum functioneaza si la ce se utilizeaza fiecare componenta a kitului, poti face unele circuite pentru a te antrena, apoi poti invata functionarea globala a microcipurilor. 



Un kit Arduino este cea mai buna alegere pentru cei creativi de a dezvolta proiecte electronice din ce in ce mai complexe. Asadar, daca esti o persoana care vrea sa invete mereu lucruri noi sau chiar sa inventeze, un kit Arduino este cea mai buna alegere. 

In site-ul nostru,
Bitmi.ro avem o multime de variante de kit-uri Arduino si roboti Arduino, astfel incat creativitatea si notiunile tale sa poata fi mereu imbunatatie.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!