Comenzile plasate in perioada 30 Noi - 4 Dec vor fi procesate si livrate incepand cu data de 5 Dec in ordinea receptionarii.

Statii de lipit

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre

Statii de lipit

O statie de lipit este un dispozitiv de lipit multifunctional conceput pentru lipirea componentelor electronice. Acest tip de echipament este folosit mai ales in electronica si inginerie electrica. Statia de lipit consta dintr-unul sau mai multe instrumente de lipit conectate la unitatea principala, care include comenzile (reglarea temperaturii), mijloace de indicatie si poate fi echipata cu un transformator electric. Statiile de lipit pot include unele accesorii – suporturi, dispozitive de curatare a varfurilor de lipit etc.

Statiile de lipit sunt utilizate pe scara larga in atelierele de reparatii electronice, laboratoare de electronice, in industrie. Uneori, statiile simple de lipit sunt folosite pentru aplicatii casnice si pentru hobby-uri.
 

Din ce este formata o statie de lipit?

Principalele elemente ale statiei de lipit care determina compatibilitatea acesteia sunt instrumentele de lipit. Sunt utilizate diferite unelte pentru diferite aplicatii si statiile de lipit pot fi echipate cu mai multe dintre ele simultan. Principalele instrumente pentru lipire sunt:

• Elementele de lipit de contact
• Penseta de dezlipire sau penseta la cald
• Pistol de lipit
• Pistol cu aer cald
• Incalzitor cu infrarosu
• Porturi USB

Aparatul de lipit sau letconul, este cel mai comun instrument de lucru al unei statii de lipit. Unele statii pot folosi simultan mai multe aparate de lipit pentru a face procesul mai rapid si mai convenabil, deoarece nu este nevoie sa schimbati varfurile de lipit sau sa reajustati statia sau temperatura de lipit. Unele statii pot folosi niste aparate de lipit specializate, cum ar fi aparatele de lipit cu ultrasunete sau aparatele de lipit cu inductie.
 

Cum functioneaza o statie de lipit

Va place ideea de lipire sigura, fiabila, ieftina si versatila pentru conexiunile din proiectele de electronica? Dar sunteti frustrat de performanta inconsecventa a aparatului de lipit si de tendinta de a topi izolatia, deteriora traseele si componentele? O statie de lipit poate fi o alegere ideala atat pentru un novice competent, cat si pentru un profesionist, in toate proiectele.

O statie de lipit? Suna complicat - si scump. Dar nu este. Este doar un aparat de lipit cu un termostat incorporat si o sursa de alimentare pentru a-l mentine la o temperatura constanta, potrivita proiectului. Temperatura ar trebui sa fie atat de ridicata cat este necesar pentru a topi fludorul dar nu si traseele sau componentele. Cu ajutorul unei statii de lipit, proiectele tale vor fi un succes. Preturile pentru un astfel de dispozitiv sunt foarte mici comparativ cu toate avantajele pe care le ofera. Descopera oferta noastra si alege cele mai potrivite produse pentru tine:

Consola statie de lipit 4 in 1
Statie de lipit cu protectie ESD


 

Suport clienti De Luni pana Vineri in intervalul orar 09:00 - 17:00 cu drag.

info@bitmi.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!