Contoare si Relee Electrice

Afiseaza: 1-22 din 22 produse

 Filtre

Contoare si Relee Electrice


Cauti contoare si relee electrice pentru monitorizarea si controlul electricitatii? Bitmi.ro iti ofera o selectie completa de produse pentru distributie comutatie si protectiede inalta calitate pentru nevoile tale electrice. Mai jos iti vom prezenta cateva detalii cu privire la astfel de produs.
 

Ce este un contor electric?


Un contor de energie electrica, sau contor electric, este un dispozitiv care masoara cantitatea de energie electrica consumata de o resedinta, de o firma sau de un dispozitiv alimentat electric.
 

Ce este un releu electric?


Releul este un aparat sau dispozitiv caracterizat prin faptul ca determina automat o variatie brusca, in salt, a marimii sale de iesire cand marimea sa de intrare atinge anumite valori.
 

Cum functioneaza un contor sau releu electric?

 
  • Un contor electric functioneaza prin masurarea cantitatii de curent electric care trece prin el si inmulteste acest curent cu tensiunea electrica pentru a calcula energia consumata.
  • Un releu electric functioneaza prin actionarea unei bobine electromagnetice care, la randul sau, controleaza un comutator sau contact pentru a inchide sau deschide un circuit electric.


Pentru ce se utilizeaza releele si contoarele electrice?

 
  • Contoarele electrice sunt utilizate in principal pentru facturarea si inregistrarea consumului de energie electrica.
  • Releele electrice sunt utilizate pentru o varietate de aplicatii de control si protectie in instalatiile electrice, precum protectia impotriva supratensiunii, controlul motoarelor, automatizarea industriala si multe altele.


Tipuri de contoare si relee electrice


Tipuri de contoare
  • Contoare monofazate
  • Contoare trifazate
  • Contoare inteligente

Tipuri de relee:
  • Releu de protectie
  • Releu de control al tensiunii
  • Releu monitorizare faze


Modele de contoare si relee electrice puse la dispoziti pe Bitmi.ro

   

De ce sa cumperi unelte pentru electronica de pe Bitmi.ro?


Principala noastra misiune este aceea de a veni in intampinarea mesterilor din intreaga lume cu cele mai bune contoare si relee electrice menite sa-ti usureze munca si sa o transforme intr-o adevarata placere. Astfel, in magazinul nostru online, dezvoltam zilnic portofoliul de produse pentru ca tu sa alegi dintr-o gama variata indiferent daca esti profesionist sau incepator. Toate contoare si relee electrice pe care le comercializam sunt proiectate la cele mai inalte standarde de calitate si sunt fabricate din materiale rezistente si durabile, astfel incat sa te poti bucura de utilizarea lor pentru o perioada cat mai lunga de timp. Mai mult, serviciile premium pe care ti le oferim:
 


inseamna ca poti comanda cu incredere de pe Bitmi.ro toate produsele de care ai nevoie pentru implementarea cu succes a proiectelor tale, fie ca esti profesionist sau incepator. Daca esti incepator si vrei sa afli mai multe, citeste articolul despre relee si Contoare electrice: Ghid complet pentru controlul si monitorizarea eficienta a energiei electrice precum si despre alte rele electrice direct din Atelierul Bitmi.


Descopera mai multe unelte electrice de la Bitmi.ro

 
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!