Comenzile plasate in perioada 30 Noi - 4 Dec vor fi procesate si livrate incepand cu data de 5 Dec in ordinea receptionarii.

Multimetre digitale

Afiseaza: 1-24 din 25 produse

 Filtre

Multimetre digitale

Instrumentele de masurare sunt necesare pentru a verifica starea dispozitivelor electronice. Multimetrele digitale sunt recomandate atunci cand trebuie sa verifici starea unui dispozitiv electronic deoarece astfel de informatii nu sunt vizibile. In magazinul nostru online vei gasi mai multe tipuri de multimetre pe care sa le cumperi pentru proiectele tale. Alege de fiecare data acele produse care sa te ajute in mai multe tipuri de proiecte simultan, pentru a le putea utiliza de mai multe ori.
 

Multimetre digitale pentru incepatori si profesionisti

Multimetrele digitale sunt instrumente de masurare care pot masura marimi precum tensiunea, curentul si rezistenta. Valorile masurate sunt afisate pe un afisaj digital, permitandu-le sa fie citite usor si direct, chiar si de catre utilizatorii incepatori.
Unele multimetre digitale selecteaza automat domeniul de masurare, eliminand nevoia de a-l alege manual. In consecinta, aceste instrumente sunt relativ usor de utilizat, chiar si pentru incepatori. Desigur, testerele analogice ofera si avantaje, de exemplu in ceea ce priveste usurinta cu care pot fi citite modificarile valorii masurate in timpul masurarii si usurinta intuitiva cu care un ac poate fi vizualizat in locatii in care o citire digitala ar putea fi dificil de vazut.

Deoarece atat multimetrele digitale, cat si testerele analogice au avantaje, poti alege instrumentul care este cel mai potrivit pentru aplicatia ta clarificand ceea ce doresti sa masori.
 

Multimetre digitale de inalta precizie

Multimetrele digitale sunt adesea descrise ca avand o precizie ridicata, dar precizia rezultatelor masuratorilor in sine nu difera semnificativ de testerele analogice. Cu toate acestea, in acest context, „inalta precizie” se refera la capacitatea instrumentelor de a gazdui rezolutii mai mari, deoarece afisajele lor digitale pot afisa mai multe cifre. Deoarece testerele analogice indica valorile cu un ac, exista posibilitatea ca persoana care foloseste instrumentul sa faca o greseala cand citeste valoarea. Astfel de greseli sunt cunoscute sub numele de erori de citire.

Multimetrele digitale au avantajul de a fi mai putin susceptibile la erori de citire, deoarece folosesc un afisaj digital. Multi utilizatori considera ca afisajul digital usor de citit este de preferat, deoarece eroarea umana poate aparea indiferent de cat de multa grija este acordata.

Spre deosebire de testerele analogice, valorile masurate de la multimetrele digitale pot fi citite direct, fara a fi nevoie de interpretarea gradatiilor cu granulatie fina, iar instrumentele sunt usor de citit in locuri intunecate. In acest fel, multimetrele digitale exceleaza prin usurinta cu care pot fi citite valorile. Unele multimetre digitale pot trimite date catre un computer, reducand si mai mult probabilitatea de eroare. Cand se masoara un fenomen care se caracterizeaza printr-un nivel ridicat de variabilitate, valoarea cifrei minime de pe instrumentele digitale se poate modifica rapid, facand rezultatul dificil de citit, ceea ce inseamna ca si aceste dispozitive trebuie sa fie citite cu atentie.

In magazinul nostru virtual gasesti o gama variata de multimetre digitale la preturi avantajoase, cu osciloscop, autodetectie si autoscalare, si chiar multimetru digital automat tip stilou. Descopera oferta Bitmi si achizitioneaza un multimetru digital online, simplu si rapid, direct din confortul casei tale.
 
Doresti sa vezi si alte produse complementare pe care un electrician sau electronist le poate folosi impreuna cu un multimetru digital?
 

Suport clienti De Luni pana Vineri in intervalul orar 09:00 - 17:00 cu drag.

info@bitmi.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!