Acumulatori si Baterii

Afiseaza: 1-24 din 26 produse

 Filtre

Acumulatori si baterii


Esti in cautarea celor mai fiabile si performante solutii pentru nevoiele tale de alimentare? Cu o gama larga de acumulatori si baterii de calitate superioara, Bitmi.ro este aici pentru a-ti oferi experienta fara intreruperi de care ai nevoie. 
 

Baterii si acumulatori – ce sunt si cum functioneaza?


Bateriile constau din doua terminale electrice numite catod si anod, separate de un material chimic numit electrolit. Pentru a accepta si elibera energie, o baterie este cuplata la un circuit extern. Electronii se deplaseaza prin circuit, in timp ce simultan ionii (atomi sau molecule cu sarcina electrica) se deplaseaza prin electrolit. Intr-o baterie reincarcabila, electronii si ionii se pot deplasa in orice directie prin circuit si electrolit. Cand electronii se deplaseaza de la catod la anod, ei maresc energia potentiala chimica, incarcand astfel bateria; cand se deplaseaza in cealalta directie, transforma aceasta energie potentiala chimica in electricitate in circuit si descarca bateria. In timpul incarcarii sau descarcarii, ionii incarcati opus se deplaseaza in interiorul bateriei prin electrolit pentru a echilibra incarcarea electronilor care se misca prin circuitul extern si a produce un sistem durabil, reincarcabil. Odata incarcata, bateria poate fi deconectata de la circuit pentru a stoca energia potentiala chimica pentru o utilizare ulterioara ca energie electrica.

 

Baterii si acumulatori – importanta lor pentru diverse domenii

 

Bateriile au fost inventate in 1800, iar procesele lor chimice sunt complexe. Oamenii de stiinta folosesc noi instrumente pentru a intelege mai bine procesele electrice si chimice din baterii pentru a produce o noua generatie de stocare a energiei electrice extrem de eficiente. De exemplu, ei dezvolta materiale imbunatatite pentru anozi, catozi si electroliti din baterii. Oamenii de stiinta studiaza procesele din bateriile reincarcabile, deoarece acestea nu se inverseaza complet pe masura ce bateria este incarcata si descarcata. In timp, lipsa unei inversari complete poate schimba chimia si structura materialelor bateriei, ceea ce poate reduce performanta si siguranta ei.
In magazinul nostru online vei putea gasi cele mai moderne baterii, care folosesc o tehnologie de buna calitate, ce te va ajuta sa ajungi la cele mai bune rezultate atunci cand ai nevoie de acumulatori si baterii pentru diverse electronice pe care le utilizezi. Alege doar dimensiunea potrivita si vei avea baterii pe care sa te poti baza.
 

Acumulatori si baterii - pentru orice dispozitiv

 

Bateriile si acumulatorii accepta, stocheaza si elibereaza electricitate la cerere. Bateriile folosesc chimia pentru a stoca energie, la fel ca si alte surse de energie intalnite in viata de zi cu zi. De exemplu, bustenii stocheaza energie in legaturile lor chimice pana cand arderea transforma energia in caldura. Benzina acumuleaza energie potentiala chimica pana cand este transformata in energie mecanica intr-un motor de masina. In mod similar, pentru ca bateriile sa functioneze, electricitatea trebuie convertita intr-o forma de potential chimic inainte de a putea fi stocata cu usurinta. In functie de calitatea produsului vei gasi cu siguranta cele mai bune baterii pentru diverse aplicatii. Te asteptam cu baterii si acumulatori intr-o gama diversificata de forme si dimensiuni pentru a se potrivi unui numar cat mai mare de dispozitive.
 

 

De ce sa cumperi acumulatori si baterii de pe Bitmi.ro?


Principala noastra misiune este aceea de a veni in intampinarea mesterilor din intreaga lume cu cei mai buni acumulatori si baterii meniti sa-ti usureze munca si sa o transforme intr-o adevarata placere. Astfel, in magazinul nostru online, dezvoltam zilnic portofoliul de produse pentru ca tu sa alegi dintr-o gama variata indiferent daca esti profesionist sau incepator. Toti acumulatorii si bateriile pe care ii comercializam sunt proiectati la cele mai inalte standarde de calitate si sunt fabricati din materiale rezistente si durabile, astfel incat sa te poti bucura de utilizarea lor pentru o perioada cat mai lunga de timp. Mai mult, serviciile premium pe care ti le oferim:
 
inseamna ca poti comanda cu incredere de pe Bitmi.ro toate produsele de care ai nevoie pentru implementarea cu succes a proiectelor tale, fie ca esti profesionist sau incepator. Daca esti incepator si vrei sa afli mai multe despre diferite scule si unelte specifice anumitor domenii citeste articole direct din Atelierul Bitmi.
 

Descopera mai multi acumulatori si baterii de la Bitmi.ro

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!