Lanterne

Afiseaza: 1-6 din 6 produse

 Filtre

Lanterne


O lanterna este un element esential de inclus intr-o trusa de urgenta din cauza faptului ca suntem dependenti de lumina. Atunci cand ai o urgenta, este vital sa ai capacitatea de a vedea ce se intampla si cum poti sa te protejezi folosindu-te de mediul inconjurator, daca este cazul.  Multi dintre noi am fost destul de norocosi sa nu ne gasim niciodata intr-o situatie de urgenta, motiv pentru care este mult mai important sa invatam cum sa ne pregatim pentru aceasta posibilitate. In magazinul nostru online poti gasi o gama variata de lanterne pe care sa le utilizezi in functie de necesitatile proprii.
 

De ce ai nevoie de lanterne?


Oricine a petrecut timp in salbaticie sau chiar intr-un oras in timpul unei pene de curent stie cat de intunecata este cu adevarat noaptea. Din fericire, avem mijloacele de a lumina lumea cu ajutorul lanternelor inovatoare si designurilor bazate pe LED-uri. Multe articole ar trebui sa intre intr-o trusa de urgenta, inclusiv o trusa de prim ajutor, apa, alimente neperisabile si multe altele, in functie de situatia fiecaruia. Totusi, o lanterna este necesara pentru a folosi in orice situatie articolele din trusa de prim ajutor.
Cea mai evidenta utilizare a unei lanterne intr-o trusa de urgenta este iluminarea mediului, in interior sau in exterior. Situatiile de urgenta nu apar exclusiv noaptea, dar multi factori precum terenul si obstacolele usor de evitat in timpul zilei devin extrem de periculoase noaptea daca nu le poti vedea. Asigura-te ca ai o lanterna de inalta calitate, care va atenua acest pericol in mod semnificativ. 

Pe langa iluminarea drumului pe timp de noapte, lanternele pot fi folosite pentru a gasi oameni care au nevoie de salvare, fiind si instrumente excelente pentru a semnala ajutor. Daca esti blocat noaptea fara lanterna, este aproape imposibil ca salvatorii sa te vada. Cu toate acestea, doar a avea o sursa stralucitoare de lumina poate atrage atentia pe distante mari. In timpul situatiilor de urgenta, localizarea persoanelor care sunt in pericol este esentiala. Deoarece o lanterna poate face salvarea mai rapida si mai fiabila, merita inclusa in fiecare kit de urgenta.
 

Unde ar trebui sa iei o lanterna cu tine?


Urgentele se intampla oriunde si in orice moment. Se poate intampla ceva in casa ta, pe drum sau in salbaticie. O urgenta te poate forta sa pleci de acasa si sa iesi pe strazi sau sa te lase blocat la kilometri de civilizatie. Adauga conditii meteorologice nefavorabile si aceasta poate deveni o situatie foarte dificila. A avea o trusa de urgenta bine pregatita, cu o lanterna de buna calitate, va fi nepretuita cand va veni momentul. 
Deoarece ora si locul unei situatii de urgenta nu pot fi prezise, cel mai bine este sa fii pregatit in mai multe locatii diferite. Tine o lanterna buna in casa, dar si in masina. Daca faci drumetii sau te bucuri de aer liber, asigura-te ca ai intotdeauna o lanterna mica de urgenta in geanta. Ar putea fi o idee buna sa ai chiar una la serviciu.  
O lanterna pentru cap este ideala pentru activitati precum pescuit sportiv, vanatoare, hiking, atelier de mecanica, ciclism, camping si multe altele, lasand mainile libere pentru lucru.

 

Suport clienti De Luni pana Vineri in intervalul orar 09:00 - 17:00 cu drag.

info@bitmi.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!