Scule si Unelte

Afiseaza: 1-24 din 537 produse

 Filtre

Scule si Unelte


Orice mester le foloseste in activitatea lui iar scopul nostru este sa-ti le aratam pe cele mai bune, astfel incat munca ta sa devina o placere.


Ce sunt Sculele si Uneltele?


Sculele si Uneltele sunt instrumente cu ajutorul carora orice mester poate prelucra diferite materiale. Ele au rolul de a usura operatiunile tehnologice de prelucrare mecanica, manipulare sau montare a diferitor subansamble. Sculele si Uneltele se impart in 2 mari categorii:
 


In ce domenii sunt folosite Sculele si Uneltele?


Pe scurt, in orice domeniu care necesita operatiuni tehnice. Aceste instrumente sunt folosite de catre oricine are nevoie sa-si usureze munca in: Bricolaj, Gradinarit, Industrie, Electronica, domeniul Electric, Mecanica, Tamplarie, Instalatii sanitare etc. iar dupa destinatie ele pot fi clasificate in:
 
  • Scule Profesionale: Sunt folosite in regim intens, in fiecare zi, aproximativ 16h/zi si sunt cele mai scumpe ca si pret. Cateva dintre brand-urile de scule profesionale sunt: Mestek, DEG Lasers, Irimo, Grip-On, Knipex etc.
  • Scule Semi-Profesionale: Sunt folosite deseori la tot felul de lucrari iar timpul de lucru nu depaseste 8h/zi. Pretul acestora este unul mai accesibil. Cateva dintre brand-urile de unelte semi-profesionale sunt: Victor, Wait Tools, FNIRSI, TAXNELE etc.
  • Scule Hobby: Sunt folosite ocazional pentru lucrari de Bricolaj si pe langa casa. Pretul este unul foarte accesibil iar calitatea acestor scule este acceptabila.


De ce sa cumperi Scule si Unelte de pe Bitmi.ro?


Principala noastra misiune este aceea de a veni in intampinarea mesterilor din intreaga lume cu cele mai bune scule si unelte, menite sa-ti usureze munca si sa o transforme intr-o adevarata placere. Astfel, in magazinul nostru online, dezvoltam zilnic portofoliul de produse pentru ca tu sa alegi dintr-o gama variata de produse indiferent daca esti profesionist sau incepator. Toate sculele si uneltele pe care le comercializam sunt proiectate la cele mai inalte standarde de calitate si sunt fabricate din materiale rezistente si durabile, astfel incat sa te poti bucura de utilizarea lor pentru o perioada cat mai lunga de timp. Mai mult, serviciile premium pe care ti le oferim:
 
inseamna ca poti comanda cu incredere de pe Bitmi.ro toate produsele de care ai nevoie pentru implementarea cu succes a proiectelor tale, fie ca esti profesionist sau incepator. Afla mai multe informatii despre scule si unelte de calitate direct din Atelierul Bitmi.


Descopera mai multe produse, Scule si Unelte de la Bitmi.ro

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!