Comenzile plasate in perioada 30 Noi - 4 Dec vor fi procesate si livrate incepand cu data de 5 Dec in ordinea receptionarii.

Microscoape digitale

Afiseaza: 1-4 din 4 produse

 Filtre

Microscoapele digitale

Microscoapele digitale s-au dovedit mult mai eficiente decat cele clasice in marirea optima a imagiinii, motiv pentru care sunt acum folosite de foarte multi electronisti pentru diverse activitati. Microscoapele optice, considerate de obicei alternativa la microscoapele digitale, au dezavantajul unui camp vizual mic care va limiteaza zona de lucru si ingreuneaza astfel lucru la microscop. Prin urmare, microscoapele digitale sunt o alternativa excelenta si una care vine cu multe beneficii mari pentru utilizator, dar si pentru afacerile din domeniul electronicii.
 

Microscoape digitale pentru controlul calitatii

In procesul de control al calitatii electronice prin care entitatile analizeaza calitatea tuturor factorilor implicati in productie, adesea se efectueaza o inspectie vizuala a produsului. Aici, fiecare produs este examinat vizual, adesea folosind un microscop din cauza miniaturizarii inainte ca produsul sa fie vandut pe piata externa.

Inspectorii vor primi liste si descrieri ale defectelor inacceptabile ale produsului, cum ar fi fisuri sau pete de suprafata. Utilizarea unui microscop de inspectie digitala permite inspectorului sa detecteze mai rapid defectele produsului prin verificarea placilor marite la calitatea imaginii FULL HD.

Prevenirea greselilor sau a defectelor in produsele fabricate si evitarea problemelor la livrarea de solutii sau servicii clientilor sunt preocupari firesti pentru furnizorii de electronice. Microscoapele digitale integrate ca parte a asigurarii calitatii in departamentele de productie si cercetare si dezvoltare pot juca adesea un rol important pentru a clarifica aceste preocupari.

Asigurarea calitatii folosind un microscop digital ar putea fi folosita si de inginerii de cercetare si dezvoltare care trebuie sa inspecteze manual un prototip al unei placi, deoarece in prezent nu exista nicio procedura de inspectare automata a acestuia.
 

 Microscoape pentru inspectia vizuala a PCB-urilor

Atunci cand inspecteaza PCB-uri, placi de lipire goale, conectori sau alte componente, microscoapele digitale permit operatorului sa mareasca pe produs fie pentru a verifica calitatea, fie pentru a detecta greseli si defecte si, prin urmare, modificand configuratia de productie, prevenind continuarea erorilor. Exista mai multe etape intr-un ansamblu PCB in care un microscop de inspectie vizuala poate fi necesar pentru detectarea problemelor de calitate. De exemplu, puteti utiliza microscopul digital pentru a inspecta firele de pe o placa goala, lipiturile, verificarea pozitionarii componentelor pe placa sau o verificare post reflow.
 

Microscoape digitale pentru reparare si prelucrare de PCB-uri

Folosirea unui microscop digital in locul instrumentelor traditionale de marire pentru a repara si/sau reprelucra placile defecte, va imbunatati experienta utilizatorului sau operatorului si va deschide calea pentru un control mai eficient al calitatii datorita zonei de lucru mai mari si a afisarii imaginilor in timp real. Odata ce o placa de circuit imprimat a fost identificata ca fiind defecta in timpul controlului calitatii, repararea si reprelucrarea vor include cel mai probabil lipirea manuala. Cu toate acestea, din cauza miniaturizarii componentelor, de exemplu, telefoanele inteligente si tabletele, instrumentele traditionale, cum ar fi lampile de marire si microscoapele optice, devin insuficiente sau inadecvate.

Utilizarea unui microscop digital pentru repararea placilor defecte ajuta operatorul sa lucreze mai eficient, intr-un mod mai relaxat si mai confortabil, ceea ce poate duce la cresterea productivitatii.

Suport clienti De Luni pana Vineri in intervalul orar 09:00 - 17:00 cu drag.

info@bitmi.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!