Baterii

Afiseaza: 1-1 din 1 produse

 Filtre

Selectia ta:

Rating: Peste 2 stele ×

Baterii


Atunci cand cauti cele mai bune baterii, magazinul nostru este gata sa raspunda cererii cu un numar foarte mare de baterii de buna calitate pe care sa le utilizezi pentru electronicele tale. Recomandarea noastra este sa optezi de fiecare data pentru baterii de calitate, care sa reziste cat mai mult timp, asa cum sunt si cele pe care le comercializam noi.


Cum poti alege cele mai bune baterii?


Un lucru de retinut despre selectia bateriei este ca nu exista o baterie perfecta care sa functioneze pentru fiecare aplicatie. Selectarea bateriei potrivite pentru aplicatia ta inseamna identificarea celor mai importante valori ale bateriei. De exemplu, daca ai nevoie de multa putere pentru ceva anume, rezistenta interna a celulei trebuie redusa la minimum, iar acest lucru se face adesea prin cresterea suprafetei electrodului. Dar acest lucru creste si componentele inactive, cum ar fi colectoarele de curent si ajutoarele conductoare, astfel incat densitatea de energie este schimbata pentru a castiga putere.
Unul dintre primele aspecte pe care trebuie sa le iei in considerare inainte de a achizitona bateria este de a decide daca aplicatia necesita baterii primare (de o singura utilizare) sau secundare (reincarcabile). In cea mai mare parte, aceasta este o decizie usoara. Aplicatiile cu utilizare intermitenta ocazionala (cum ar fi o alarma de fum, o jucarie sau o lanterna) si aplicatiile de unica folosinta in care incarcarea devine nepractica garanteaza utilizarea unei baterii primare. Aparatele auditive, ceasurile (ceasurile inteligente fiind o exceptie), jucariile si stimulatoarele cardiace sunt exemple bune. Daca bateria este utilizata in mod continuu si pentru perioade lungi de timp, cum ar fi intr-un laptop, un telefon mobil sau un smartwatch, o baterie reincarcabila este mai potrivita.


O gama variata de baterii


In magazinul nostru virtual sunt disponibile mai multe tipuri de baterii, astfel incat sa gasesti cu usurinta produsul potrivit nevoilor tale:
 

Bateriile primare au o rata mult mai mica de auto-descarcare - o caracteristica atractiva atunci cand incarcarea nu este posibila sau practica inainte de prima utilizare. Bateriile secundare tind sa piarda energie la o rata mai mare. Acest lucru este mai putin important in majoritatea aplicatiilor din cauza capacitatii de reincarcare.
Durata de functionare a unei baterii este dictata de capacitatea bateriei exprimata in mAh sau Ah si este curentul de descarcare pe care o baterie il poate furniza in timp.
Atunci cand comparam bateriile, este util sa ne uitam la continutul de energie. Pentru a obtine continutul de energie al unei baterii, inmulteste capacitatea bateriei in Ah cu tensiunea pentru a obtine energie in Wh. De exemplu, o baterie nichel cu hidrura metalica de 1,2 V si o baterie litiu-ion cu 3,2 V pot avea aceeasi capacitate, dar tensiunea mai mare a ionului de litiu ar creste energia.
Producatorii de baterii specifica adesea capacitatea la o anumita rata de descarcare, temperatura si tensiune de intrerupere. Capacitatea specificata va depinde de toti cei trei factori. Bateriile cu putere mare ofera o capacitate de descarcare rapida la rate mari de consum, cum ar fi in cazul sculelor electrice.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!