Mecanica

Afiseaza: 1-6 din 6 produse

 Filtre

Mecanica


Cauti produse de mecanica pentru proiectele tale? In magazinul nostru online poti gasi o gama variata de astfel de produse pe care sa le utilizezi pentru aplicatiile tale. Tot ce trebuie sa faci este sa folosesti filtrele disponibile pe site-ul nostru pentru a le identifica pe cele de care ai nevoie. Pentru a-ti pune la dispozitie articole de buna calitate, colaboram cu producatori importanti de pe aceasta piata, care sunt recunoscuti international pentru calitatea pe care o ofera produselor lor.

 

Componente mecanice pentru tehnologia CNC


Laserele CNC au o gama enorma de aplicatii ca lasere de gravare si lasere de taiere, ceea ce se traduce intr-o gama larga de grupuri tinta potentiale. Analiza pietei tinta poate fi prezentata structural, impartita in recipiente cu cap laser direct, precum si industrii specifice, unde o introducere a tehnologiei cu diode albastre pentru taiere si gravare poate aduce beneficii substantiale.

In primul rand, merita subliniat faptul ca un laser cu dioda de mare putere poate fi utilizat pentru procesarea cu laser. Este o metoda de procesare relativ moderna, care, datorita dimensiunii reduse a spotului care este prelucrat, poate oferi o precizie si o calitate sporite in comparatie cu metodele clasice de prelucrare. Diferenta de baza consta in mediul de taiere utilizat, care, in cazul taierii cu laser, este un fascicul optic condensat de mare putere. Dispozitivele laser pot fi instalate in toate tipurile de masini de prelucrare (inclusiv strunguri, masini de frezat, centre de prelucrare, plottere, imprimante 3D si diverse tipuri de aparate si masini CNC).

La nivel mondial, exista aproximativ 450 de mii de masini CNC vandute anual, ceea ce corespunde unei valori de aproximativ 70 de miliarde de dolari, din care aproape 283 de mii de masini CNC au fost produse numai in China. Aceasta estimare include masini de frezat, masini de strunjire, masini cu laser (corespunzand la aproximativ 20% din totalul unitatilor de masini CNC produse), polizoare, masini de sudura si masini de bobinat, printre alte echipamente.

Se estimeaza ca aproximativ 60% dintre masinile CNC utilizate in prezent pot fi echipate cu un modul laser CNC pentru taiere si gravare cu laser. Odata cu aparitia noilor instrumente de prelucrare, precum si a inovatiilor structurale si tehnologice, modelele de masini de ultima generatie sunt destul de compacte si necesita mai putin spatiu in comparatie cu masinile conventionale. Reducerea costurilor de intretinere ale masinilor de prelucrare a materialelor, alegerea in acelasi timp a unui cap laser cu dimensiuni compacte, este o provocare cheie pentru producatorii care doresc sa sporeasca eficienta companiei.

Avand in vedere toate acestea, venim in ajutorul tau cu cele mai bune componente mecanice pentru masinile de taiere si prelucrare CNC. In categoria mecanice vei gasi tot ce ai nevoie pentru ca masina ta sa functioneze corespunzator si tot ce trebuie sa faci este sa te asiguri ca faci alegerea corecta, potrivita tipului de proiect pe care il implementezi.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!