OEM Modul CAN bus MCP2515 + TJA1050

11,99 RON
Modulul CAN bus MCP2515 + TJA1050 este o componenta cruciala pentru integrarea comunicarii pe retelele CAN intr-o varietate de aplicatii, de la sisteme auto avansate la echipamente industriale, oferind o solutie robusta si eficienta pentru transferul de date in timp real.
La comanda

Durata de livrare: Va fi comunicata telefonic deoarece se reface stocul. Comenzile vor fi procesate in ordinea intrarii.

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 11205
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Modulul CAN bus MCP2515 + TJA1050 este o solutie esentiala pentru comunicatiile pe retelele CAN (Controller Area Network), care sunt extrem de importante in sistemele auto moderne. In masinile moderne, numarul de senzori pentru control si monitorizare poate ajunge pana la 100, iar aceste senzori furnizeaza informatii vitale pentru functionarea corecta a vehiculului, precum viteza si altele. Cu toate acestea, protocoalele simple de comunicare, precum UART, I2C si SPI, nu sunt potrivite, deoarece nu sunt la fel de fiabile ca si comunicarea CAN. Modulul include atat controlerul CAN (MCP2515), cat si transceiverul CAN (TJA1050), permitand conectarea oricarui dispozitiv CAN la orice microcontroler, fara a fi nevoie sa iti faci griji in privinta compatibilitatii cu protocolul CAN. Acest lucru face ca modulul sa fie ideal pentru integrarea comunicatiilor CAN in proiectele electronice, cum ar fi sistemele auto si echipamentele industriale, asigurand o comunicare eficienta si fiabila in timp real.


Specificatii modul CAN bus controller + transceiver:


Tensiunea de alimentare: 5V DC
Viteza de comunicare: 1Mb/s
Curent de lucru: 5mA,
Curent in standby: 1uA
Temperatura de lucru: -40 C / +85 C
Rezistenta pe modul: 120Ω
Distanta bus: 1000m
Dimensiuni: 44 x 28 mm


Ce contine cutia?

1x Modul CAN bus MCP2515 + TJA1050
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!