OEM Modul senzor de gaze MQ2

11,99 RON
Modulul senzor de gaze MQ2 detecteaza o varietate de gaze inflamabile si fum, folosind un element chimic, care isi schimba conductivitatea in functie de concentratia gazelor detectate.
La comanda

Durata de livrare: Va fi comunicata telefonic deoarece se reface stocul. Comenzile vor fi procesate in ordinea intrarii.

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 11214
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Modulul senzor de gaze MQ2 este echipat cu un element chimic, care reactioneaza la prezenta anumitor gaze, generand o modificare in rezistenta electrica a senzorului. Acest dispozitiv sensibil poate detecta o varietate de gaze inflamabile si fum, inclusiv metan, propan, alcool si hidrogen. Materialul sensibil al senzorului, SnO2, prezinta o conductivitate redusa in aer curat, insa devine mai conductiv in prezenta gazelor combustibile. Utilizat in diverse aplicatii, cum ar fi detectoarele de fum, sistemele de siguranta impotriva incendiilor si proiectele de monitorizare a calitatii aerului, modulul MQ2 ofera o modalitate eficienta de detectare a gazelor periculoase. Sensibilitatea senzorului poate fi ajutata printr-un potentiometru.


Specificatii senzor de gaze inflamabile MQ2:


Tensiunea de alimentare: 5V DC
Tip senzor: Semiconductor
Gaze detectate: butan, metan, propan, monoxid de carbon, alcool, GPL si fum
Concentratia detectata: 300 - 10000ppm


Ce contine cutia?

1x Modul senzor de gaze MQ2
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!