Roboti arduino

Afiseaza: 1-12 din 12 produse

 Filtre

Roboti Arduino

Un kit de robotica ar trebui sa fie de interes pentru orice parinte care doreste sa incurajeze interesul copilului pentru domeniile STEM. Scolile apeleaza adesea la ele pentru a preda concepte de fizica sau matematica, dar acasa ele pot servi si ca priza creativa si sursa de distractie. De asemenea, acesti roboti pot fi utilizati si de incepatorii in domeniul electronicii sau de cei care nu vor sa asambleze de la zero si care vor sa obtina si un aspect perfect al robotului. In magazinul nostru online poti gasi mai multe astfel de dispozitive pe care sa le utilizezi atunci cand vrei sa asamblezi relaxat si atunci cand vrei sa testezi noi sisteme.
 

Mai multe tipuri de roboti

Trusele de robotica sunt diverse ca forma si functie. Unele includ un robot prefabricat asociat cu o platforma de programare deschisa, in timp ce altele te ghideaza meticulos prin construirea unei scheme umanoid sau a unei masini. Unele se concentreaza pe predarea modului de programare pentru platforma de calculator open-source Arduino, in timp ce altele folosesc comenzi foarte simple pentru a face robotul sa se miste.

Cele mai bune truse de robotica pentru incepatori te provoaca sa construiesti si sa programezi un robot intr-un mod deschis. Incepe cu sarcina de a aduna sute de piese - asemanator cu lucrul cu un set Lego cu adaugarea de piese functionale, cum ar fi motoare si roti. Apoi programezi robotul sa mearga, sa vorbeasca sau sa joace jocuri. Kiturile ar trebui sa te ghideze prin intregul proces in timpul primei versiuni si apoi sa dezvaluie modalitati de a deveni creativ cu design-uri originale sau aplicatii de programare. Copiii (sau adultii interesati) ar trebui sa invete cum motoarele pot alimenta rotile sau picioarele si ar trebui sa finalizeze sarcini de programare simplificate care construiesc o baza de cunostinte de programare, inainte de a trece la limbaje de programare mai dificile.
 

Roboti pentru adulti si copii

Cele mai bune dintre aceste kituri atrag si adultii fara experienta anterioara de programare. In timp ce cele mai complexe sunt in general concepute pentru copiii cu varste cuprinse intre 8 si 15 ani, ele sunt adesea construite pentru a creste in complexitate cu abilitatile copilului. Asta inseamna ca si adultii pot gasi valoare, indiferent de nivelul lor.

Cele mai multe kituri de robotica necesita un computer sau un dispozitiv mobil pentru a programa robotul, asa ca ar trebui sa te asiguri ca software-ul insotitor este compatibil cu dispozitivul tau. Din fericire, in magazinul nostru online vei gasi mai multe tipuri de roboti, compatibile cu cele mai comune platforme si dispozitive, astfel incat sa nu intampini probleme in momentul programarii. Tot ce trebuie sa faci este sa citesti informatiile de pe site.

Verifica si tu oferta Bitmi si fa alegeri inspirate! Un kit de robot inteligent ce foloseste senzorul de ultrasunete pentru a se feri de obstacole si a merge prin spatiile libere, poate reprezenta un proiect minunat din care inveti lucruri noi despre programare, robotica, Arduino si electronica si electrotehnica.

Kit de robot Arduino inteligent mini tanc
Kit de robot Arduino programabil mini Panda
Kit de robot Arduino cu senzor ultrasonic HC-SR04

Suport clienti De Luni pana Vineri in intervalul orar 09:00 - 17:00 cu drag.

info@bitmi.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!